Slide Preturi Accesibile pentru toata gama de produse Incepand de la 5 RON Slide in ulei toata gama de ca ai nevoie Culori DE LA 5 RON Culori in ulei Slide PANZA PICTURA TOATA GAMA DE MODELE DE LA 5 RON

Produse pentru pictura pe panza

Recomandari pentru dvs.

Vezi toate recomandarile

Pe PanzaPictura.ro punem la dispozitie o gama larga de panza pictura pe sasiu din lemn, placaj din carton, sub diferite forme, rotunda, ovala sau dreptunghiulara, gata sa satisfaca cele mai vaste cerinte din piata. Puteti alege dintr-o varietate mare de panze pictura ieftine, la preturi competitive pentru proiectele dumneavoastra, atat in calitate de amatori, cat si profesionisti, majoritatea suprafetelor de lucru dispun de o grunduire in trei straturi si de un gramaj de aproximativ 380 grame/mp in functie de tipul ales.

Pentru picturile in miniatura iti recomandam alegerea de panza de dimensiuni mai mici, iar pentru cele de dimensiuni semnificative avem o varietate mare, pana la 1×1 m, iar pentru acoperirea suprafetelor punem la dispozitia dvs. o paleta generoase de culori, in ulei, acrilice sau tempera, acestea sunt atat normale cat si in nuante fosforescente sau metalizate, pentru lucrarile speciale.

Textura unei panze pentru pictura este reprezentata de modul in care este tesuta, daca este fina si neteda, reprezinta solutia optima pentru lucrari detaliate, iar cea aspra este preferata pentru pictura indraznete mai mari.

Pentru o calitate inalta, dar in acelasi timp o solutie economica, toate panzele de pictura aflate in oferta noastra sunt realizate din bumbac de calitate capsate pe sasiuri din lemn durabil si prezinta pene pentru rigidizarea suprafetelor, iar o solutie mai putin costisitoare o reprezinta placajul din lemn pe care este aplicat o panza pictura, aceasta este cea mai simpla metoda chiar si pentru amatori, iar manipularea este foarte usoara. Toate suprafetele este recomandat sa fie ferite atat de razele soarelui cat si de intemperii sau diferente de temperatura.

SHOPPING CART

close